Oix acull aquest diumenge l’inici i l’arribada de la 42a edició de l’Embardissada del Centre Excursionista Olot

L’Embardissada torna aquest diumenge per celebrar la 42a edició, d’aquesta prova no competitiva organitzada pel Centre Excursionista Olot. Una prova que va néixer originàriament amb l’objectiu de netejar i conèixer nous camins de la zona de l’Alta Garrotxa per part de la organització, per després celebrar-ne una marxa popular. Enguany comptarà amb un recorregut de poc més de 20 quilòmetres amb un desnivell de 1.260 metres acumulat.

 Xevi Gragalosa, Centre Excursionista Olot: “Surt d’Oix, se’n va a Collsapell, puja el Montpetit, baixa cap a al veinat de Toralles, Cal Quic i agafa un camí cap al veinat de Pera, caraneja, arribes al Coll de Bestrecà, i es baixa cap Oix on és l’arribada.”


L’Embardissada començarà entre les 7 i les 8 del matí i hi haurà temps de completar-la fins les 5 de la tarda. Durant el recorregut hi haurà quatre punts de control i avituallament. En cas de pluja es duria a terme igualment.

Totes aquelles persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer, encara, a través de la pàgina web del Centre excursionista Olot o el mateix dia de la sortida.