Olot en Comú-Podem presenta una llista renovada per a les eleccions municipals per aprofundir en la justícia social i l’ecologisme

Olot en Comú-Podem ha presentat la llista de les eleccions municipals del 2019, amb rostres nous a partir del número 2, l’educadora social Montserrat Gurgalés, o el número 3, el pediatre de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa Stephan-Otto Schneider, amb qui la candidatura vol fer palesa la necessitat de revertir la degradació que consideren que està patint el món públic sanitari.

Xavier Garcia, candidat d’Olot en Comú-Podem: “No només tenim propostes sinó també capacitat de gestió, i ens sembla que tot això ens capacita per governar o estar governant amb altra gent”

Del número 4 al 6, a la llista d’Olot en Comú s’hi troben el president de l’associació de veïns de Sant Miquel, Juan Correa, amb experiència com a regidor a l’àrea metropolitana de Barcelona, la professional de la cultura i la comunicació Núria Pascal i el membre del Centre per la Sostenibilitat Territorial i anterior portaveu de Salvem les Valls, Raül Valls. Amb aquesta la candidatura, Olot en Comú vol fer evident la seva aposta per un Olot més coherent i just des d’una òptica d’esquerres, comunitària i ecologista, segons han manifestat.

Xavier Garcia, candidat d’Olot en Comú-Podem: “Els rics són més rics, els pobres més pobres. En el tema de l’habitatge i per la desigualtat social també és un problema per als joves que es volen independitzar. Hem de donar-hi una resposta important. Creiem que hi ha d’haver una regidoría específica de feminisme i LGTBI. Hem de donar resposta al canvi climàtic amb polítiques d’inversió. Tot això ho volem fer amb més transparència i participació”

La llista d’Olot en Comú la conformen 25 persones i quatre suplents, amb noms de pes als últims llocs, com el vulcanòleg i exregidor Llorenç Planagumà, l’exdirector de la Fundació d’Estudis Superiors, Jordi Calabuig, la metgessa Quionia Villar, l’educadora social de Joan XXIII Anna Rodríguez o l’activista Lluís Jiménez.

x