La Festa Major de la Canya programa activitats fins al proper dimecres

La Canya és un dels pocs municipis de la Garrotxa que tenen una festa major durant la primavera, i és que des d’aquest divendres fins el proper dimecres la comissió de festes de la vila ha organitzat un programa variat d’activitats per a petits i grans.

La festivitat començarà aquest divendres al vespre, a 3/4 de 10 a la Sala la Cooperativa, on es durà a terme el pregó a càrrec de Flora Ventolà i on també hi haurà un pica pica. La festivitat continuarà demà a les cinc de la tarda amb la ‘Color run’, una activitat per a tots els públics i a 2/4 de sis de la tarda tindrà lloc l’Audició de Sardanes al camp de futbol vell. Per acabar, a partir de les 12 de la nit l’Orquestra Maribel i Animal DJ s’encarregaran d’animar a tots els assistents a la Sala la Cooperativa.

Diumenge a les cinc de la tarda serà el torn dels més petits amb una activitat infantil al camp de futbol vell a càrrec de Pep Puigdemont i un berenar i a 2/4 de vuit Javi Príncep durà a terme un espectacle d’humor a la Sala la Cooperativa.

Carles Grèvol, Comissió de Festes de la Canya:  “S’ha entrevistat amb alguns veïns del poble, els hi ha fet preguntes i a partir d’aquí ell farà una mica d’espectacle”

“Va començar arrel que unes famílies van fer uns gegantons per la seva mainada i ens van demanar a nosaltres què ens semblaria fer una trobada gegantera i a partir d’aquí ja farà quatre anys, que d’uns gegantons que van sortir d’unes famílies s’ha fet una trobada gegantera”

Les activitats no finalitzen durant el cap de setmana, sinó que s’estendran fins el proper dimecres 1 de maig amb una cercavila gegantera a partir de 2/4 d’11 del matí.

A 2/4 de cinc de la tarda l’Orquestra Selvatana serà l’encarregada de posar punt i final a la Festa Major de la Canya amb el seu concert i ball final. Aquest és un esdeveniment que s’organitza des de la Comissió de Festes del municipi i que es prepara durant tot l’any per tal d’oferir un gran ventall d’activitats a tots els assistents.

Toni Roura, Comissió de Festes de la Canya: “Tot l’any tenim reunions i això fa que també hi hagi més unió, que ens entenguem bé, si s’ha de discutir, hi ha temps per discutir. Si vas a última hora tot va malament, les orquestres estan llogades, no hi ha conjunts, etc.”

A partir d’avui fins el proper dimecres la Canya comptarà amb la col·laboració d’artistes d’arreu del territori per configurar la que és una de les poques festes majors durant la primavera de la Garrotxa.

Deixa un comentari