La UE Olot busca la victòria contra l’Ebro per certificar la permanència a la Segona B

L’Olot fa setmanes que va al darrere de la permanència a la Segona B, però a hores d’ara encara no pot assegurar que mantindrà la categoria. Malgrat estar en una bona situació a la classificació, amb un marge de sis punts respecte la zona fatídica, els olotins passen per un tram irregular, amb una sola victòria els darrers onze partits. Per al tècnic Raúl Garrido, guanyar faria justícia als mèrits acumulats per l’Olot al llarg de la temporada.

Raúl Garrido, Entrenador de la UE Olot: “Tots estarem d’acord en què als partits de casa hem merescut més del què la competició al final ens ha donat. Hem d’aconseguir una mica de justícia en aquest sentit, i obtenir més punts.”


El rival, però, arriba en ratxa: l’Ebro s’ha assegurat un bon coixí de punts després de patir diverses jornades, i ara fins i tot pot mirar cap amunt a la classificació. Els aragonesos seran un os dur de rosegar.

Raúl Garrido, Entrenador de la UE Olot: “És un equip molt complicat, molt competitiu, difícil de combatre i superar, però crec que tenim bons números i sortirem amb aquesta intenció, que es vegi reflectit el nostre esforç sobre el terreny de joc.”

El partit es disputarà a l’Estadi Municipal diumenge, en un horari diferent a l’habitual. L’Olot-Ebro arrencarà a partir de dos quarts de set de la tarda.

Deixa un comentari