Tortellà celebra la Festa del Roser fins dilluns amb diverses activitats i un reconeixement a la gent gran

La Festa del Roser de Tortellà és una celebració molt esperada al municipi. Tot i ser un esdeveniment pensat per a què els veïns en gaudeixin, les activitats destinades a tots els públics també busquen atraure gent de fora perquè conegui la festa i el poble. El Roser arrenca aquest dissabte, amb un espectacle infantil a les cinc de la tarda, a la Plaça Sindicat. La festa segueix amb una ballada Lindy Hop a la nit, amb classes gratuïtes, i la jornada es clou amb el grup Apastafunk de clàssics del funky. Diumenge, les sardanes protagonitzen el migdia, a la Plaça Mercat, amb la cobla Vila de la Jonquera. I a la tarda hi haurà el plat fort de la festa, el Concert i Ball amb la Principal de la Bisbal, a partir de les cinc de la tarda al Casino.

Rafel Domínguez, Alcalde de Tortellà: “Amb La Principal de la Bisbal hem buscat una referència de la música d’orquestra; sempre hem portat qualitat a la Festa del Roser, però com que és el nostre últim any com a equip de govern, hem volgut tenir una de les millors orquestres que hi ha al nostre país.”


El dilluns, últim dia de la festa, és festiu a Tortellà, i el poble el dedica a fer un reconeixement a la seva gent gran.

Rafel Domínguez, Alcalde de Tortellà: “Per a nosaltres és l’homenatge a la gent gran: és festiu a Tortellà, i ens fa molta il·lusió una festa com aquesta perquè és un reconeixement a la seva tasca i a tot allò que fan pel municipi.”

Durant l’homenatge a la gent gran, s’ha previst una arrossada popular, acompanyada de l’actuació del grup de playback del municipi ‘Anar-hi anant’.