La Cursa pel cor de la Fageda arriba a la seva 10a edició el dissabte 11 de maig

La Cursa pel cor de la Fageda arribarà a la seva 10a edició el dissabte 11 de maig. L’esdeveniment dóna a conèixer una de les parts més emblemàtiques del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Santa Pau: el volcà Croscat, el volcà Santa Margarida, el volcà Puig de la Costa i la Fageda d’en Jordà.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: “Volem que sigui una cursa on la gent pugui venir a gaudir d’un dia d’esport, però també d’un dia amb família. Volem que sigui un dia on la gent vingui a gaudir del nostre gran patrimoni natural i conegui les parts emblemàtiques del municipi”.

El format i el recorregut serà bàsicament el mateix que els darrers anys. Els participants podran escollir entre tres modalitats: la caminada de 17 km, la cursa de 16 km i la mitja marató de muntanya de 21 km. L’única novetat d’enguany és que no es podrà escollir fer la marató. També es duran a terme diverses curses infantils. L’organització ha volgut destacar la importància d’una bona preservació del medi ambient.

Olivier Domanico, empresa Fotoinstant.com: “Insistirem en l’aspecte mediambiental. Intentarem crear la menys quantitat de brossa possible, fer la selecció la més acurada que puguem i, sobretot, minimitzar l’impacte del plàstic.

La sortida de la cursa tindrà lloc al Club Poliesportiu Santa Pau. Les inscripcions es poden realitzar a través del portal www.visitsantapau.com. Una cursa principalment de caràcter familiar on els corredors més exigents podran gaudir de la mitja marató.

x