L’Associació de Comerciants d’Olot i Bassols Energia sortegen cinc patinets elèctrics, quatre entre els clients i un per a un comerciant

L’Associació de Comerciants d’Olot i Bassols energia van posar en marxa a principis del mes d’abril una iniciativa per tal de fomentar la mobilitat elèctrica amb la campanya ‘Puja a la mobilitat sostenible’ i el sorteig de quatre patinets elèctrics. Els clients dels comerços d’Olot han pogut dipositar les seves butlletes a les urnes ubicades a cadascun dels establiments adherits a la iniciativa per tal de participar al sorteig que es va dur a terme dissabte.

Jordi Rovira, President Associació Comerciants d’Olot: “Després d’un mes de sorteig de la campanya que hem fet conjunta amb l’empresa Bassols Energia i l’Associació de Comerciants, avui fem el sorteig dels quatre patinets que seran per clients de l’Associació de Comerciants”


Dolors Espuña, Sandra Demiquels, Mar Zamora i Andrei Hrescanu van ser els quatre guanyadors, incloent com a novetat un cinquè patinet per a un dels comerciants de la ciutat, en aquesta ocasió per a l’establiment Cristina Centre Estètic.

Francesc Guinart, Director Comercial Bassols Energia: “La iniciativa va sortir entre Bassols i Comerç d’Olot amb la voluntat de buscar sinèrgies entre el teixit comercial i empresarial de la comarca per fidelitzar i captar clients i al fer que per a nosaltres fos contractació web el canal per participar al sorteig, ens ha anat molt bé per fomentar el comerç electrònic perquè ara des de fa poc estem oberts a la contractació online dels domèstics arreu de l’estat i a la vegada amb l’objectiu de fomentar la mobilitat elèctrica”

La campanya ‘Puja al a mobilitat sostenible’ intenta fomentar la transició energètica i aquesta ha estat la primera de les accions que l’Associació de Comerciants de la ciutat i l’empresa Bassols Energia han dut a terme. Els cinc guanyadors ja podran gaudir dels seus patinets elèctrics mentre contribueixen a la mobilitat sostenible.

Deixa un comentari