Prop d’una cinquantena de persones participen a la segona edició de la ‘Color Run’ de la Canya

Són diverses les activitats que formen el programa de Festa Major de la Canya d’enguany, però n’hi ha una que és de les més divertides, i es tracta de la ‘Color Run’, una activitat inspirada en el ‘Holi Festival’ de la India i que ha anat agafant cada vegada més popularitat arreu del món. La Canya no vol ser menys, així que des de l’any passat que s’organitza un recorregut pels carrers de la vila amb pols de tots colors volant pels aires. L’únic requisit per a participar-hi és anar-hi amb ganes de divertir-se i, sobretot, embrutar-se i quedar ple de colors per tot el cos.

Aquest dissabte a la tarda, prop d’una cinquantena de persones han decidit participar a aquesta activitat i recórrer els carrers de la vila plens de pols de colors. Després del pregó celebrat ahir, la ‘Color Run’ ha estat la segona activitat de la Festa Major d’enguany. Aquest vespre la festa continua amb el concert de l’Orquestra Maribel i Animal Dj i demà Pep Puigdemont s’encarregarà d’animar als més petits i Javi Princep de posar un toc d’humor a la jornada. Dimecres serà el torn dels més grans, i és que la Canya vol homenatjar a la gent gran amb una festa dedicada a tots ells i elles amb la col·laboració de l’Orquestra Selvatana.

x