El CE Besalú perd a casa contra la UE Can Gibert després de deixar-se remuntar a la segona part (2-4)

El CE Besalú ha perdut aquesta tarda a casa contra la UE Can Gibert per 2-4. El partit ha començat molt bé per als interessos dels verd-i-blancs. El conjunt local s’ha avançat al minut 10 amb un bon xut des de fora l’àrea. Tot i això, el Can Gibert ha aconseguit situar l’empat al marcador amb una bona diana sis minuts després. L’equip local ho intentava i, al minut 31, el Besalú s’ha tornat a avançar. El matx ha arribat al descans amb el 2-1 en el marcador.

A la represa, el Can Gibert ha despertat. El conjunt de fora ha empatat el partit al minut 52. El Besalú no es trobava còmode dins el terreny de joc i l’equip visitant ho ha aprofitat per avançar-se amb la tercera diana al minut 66. El Can Gibert ha sentenciat el duel al minut 78 amb el quart i definitiu gol del partit.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Ells a la segona part s’han posat en el partit amb el que nosaltres precisament som un equip molt fort. En els córners, per exemple. Som un equip bastant intens. Ens han marcat tres gols a pilota parada, cosa que realment és impensable en el nostre equip”.

 

Gerard Lechuga, entrenador UE Can Gibert: “A la mitja part, hem canviat l’estretègia veient una mica el seu plantejament i ens ha funcionat. L’equip està amb una dinàmica guanyadora molt bona. Ara està sortint tot el que hem treballat durant l’any. Estem molt contents amb aquests 48 punts que, ara sí, ens donen la permanència assegurada.

El CE Besalú visitarà el camp del CF Sant Jaume de Llierca la propera jornada, mentre que la UE Can Gibert s’enfrontarà a casa contra el CF Vilartagues.

x