El CF Joanetes aconsegueix superar un combatiu CF Sant Roc (2-1)

El CF Joanetes ha aconseguit superar aquest matí un combatiu CF Sant Roc per 2-1. El conjunt groguenc volia certificar l’ascens a la categoria de Tercera Catalana i en tenia prou amb un empat, però no ha sumat cap punt. El partit ha començat amb ocasions de gol per als dos equips. Tot i això, cap dels dos conjunts han obtingut la recompensa del gol i els jugadors han marxat als vestidors amb un 0-0 en el marcador.

La segona meitat ha sigut molt més dinàmica. El Sant Roc ha aconseguit transformar una clara ocasió de gol i s’ha avançat al minut 54. Tot i això, el Joanetes ha sabut reaccionar i ha empatat el partit al minut 61. Els dos conjunts han disposat de diverses oportunitats per marcar la diana per desequilibrar la balança. Finalment, ha estat el Joanetes al minut 82, que amb un xut potent ha aconseguit marcar el segon del partit i endur-se, d’aquesta manera, els tres punts.

Francesc Pagès, entrenador CF Joanetes: “Ha sigut una victòria ajustada. Un partit amb un resultat ajustat i un partit molt disputat, en línies generals. El Sant Roc és un equip dur, que juga molt directe. Nosaltres sabíem més o menys el que ens podíem trobar. Hem intentat preparar el partit a la nostra manera”.

 

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “El partit ha sigut una mica complicat ja des del principi, perquè no hem jugat de la manera que juguem sempre. Ha costat agafar el ritme i, quan l’hem agafat, no hem tingut la sort que havíem de tenir. Els partits de futbol primer s’han de jugar, perquè molts es pensaven que ja estava fet”.

El CF Sant Roc continua a la segona posició i el CF Joanetes puja fins a la tercera.

Deixa un comentari