La UE Olot suma un punt en el partit contra l’Ebre i assegura pràcticment la permanència (0-0)

El diumenge d’eleccions va passar factura a les grades de l’Estadi Municipal, amb poc més de 700 espectadors, en el duel entre la Unió Esportiva Olot i l’Ebro que va acabar amb empat a zero.


Un partit poc vistós amb un Ebro tancat al darrere. Els de Raúl Garrido van tenir alguna arribada però sense perill, i el poc futbol que va proposar l’equip visitant no va deixar exhibir-se Pol Ballesté, en la seva segona titularitat, que en prou feines va tocar la pilota. Just abans del descans primer entrebanc pels locals, que després d’un cop de cap Alan Baró amb un jugador visitant va acabar a l’Hospital amb el nas trencat.

A la segona part ben poca cosa va passar, i menys després de l’expulsió per doble groga d’Héctor Simon, primer per una falta i pocs segons després per protestar. La última mitja hora de joc va ser qüestió de mantenir un punt enlloc de perdre’n cap, ja que amb aquest empat la Unió Esportiva Olot està pràcticament salvada.

Manolo González, entrenador CD Ebro: “El partit anava encaminat a que els rival no ens creés ocasions, sabíem que el punt més dèbil de l’Olot són lles contres. Per mèrits d’uns i altres l’empat és just.”

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “És per estar satisfets que a falta de tres jornades ja podem dir que estarem un altre any a segona B. Quan hi ha un expulsat nostre que no ha donat ni un sol cop, quan hi ha un jugador nostre a l’hospital amb el nas trencat… Hem treballat tota la setmana que es tancarien els deu jugador més el porter, que seria un replegament intensiu, però si quan intentes progressar et fan falta i no els sancionen, doncs tenen barra lliure”.

Una de les protagonistes del partit va ser Pilar Planella, sòcia número 81, i que va ser reconeguda abans de començar el partit pels més de 50 anys fidel al club garrotxí.

Pilar Planella, sòcia número 81 UEO: “He vingut sempre. Ara van molt bé, l’únic que no fan gols, tenen mala sort.”

Veurem si els gols arriben dissabte que ve al camp de l’Ejea, rival directe de la Unió Esportiva Olot si l’Assemblea de la Federació Espanyola de Futbol decideix si els garrotxins encara tenen opcions de lluitar per la Copa del Rei o no. Ho farà amb tres baixes: Carles Mas per cinc targetes grogues, Héctor Simon per l’expulsió i per la lesió d’Alan Baró.