Una cinquantena de persones participen en una nova edició del Cros de Bosc de Tosca

Una cinquantena de persones, grans i petits, han participat aquest matí en una nova edició del Cros de Bosc de Tosca. L’esdeveniment, organitzat per l’Escola de Futbol de Bosc de Tosca i el Consell Esportiu de la Garrotxa, és una prova puntuable al rànquing de cros comarcal del Consell Esportiu de la Garrotxa. Les sortides han començat a partir d’1/4 d’11 del matí des de les instal·lacions de l’EF Bosc de Tosca.

Josep Maria Fabregó, president Consell Esportiu de la Garrotxa: “Nosaltres sempre ho valorem positivament. Ens agradaria que hi hagués més participació, evidentment. Però sabem que hi ha moltes activitats i per això de vegades costa una mica. Afortunadament, hi ha molta gent que fa esport. Això és el que ens interessa: que l’esport de base vagi pujant”.

L’organització ha repartit premis per als tres primers de cada categoria. Pel que fa a la categoria absoluta, dos participants han arribat junts a la línia d’arribada i els dos s’han emportat el primer premi en un cros que corren des de petits.

Dani Duran, guanyador: “Una cursa on de primeres hem marxat tots dos. Hem anat a un bon ritme. Al final, una arribada conjunta que és el millor en un cros com aquest, comarcal”.

 

Ihor Prissiajnyi, guanyador: “A mi se m’ha fet una mica dur, una mica llarg. He decidit que el millor era anar junts i crec que el ritme que hem portat els dos anant junts ha sigut una mica millor que si haguéssim anat per separat”.

La intenció del Consell Esportiu és continuar la col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot per poder promocionar els joves atletes dels diferents clubs de la comarca.

x