Unes 300 persones degusten el bo i millor de 14 establiments santjoanencs en la 23a Fira del Tastet

Aquest diumenge Sant Joan les Fonts ha dut a terme una nova edició de la Fira del Tastet, que ja suma 23 anys. Al voltant de tres centenars de persones han passat per les instal·lacions del Club Poliesportiu Santjoanenc per degustar el bo i millor de tota mena productes d’elaboració pròpia fets per 14 establiments del municipi. Enguany s’hi estrenava el casal d’avis centre cívic de Sant Joan, en un acte organitzat per l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts.

Dolors Roura, tresorera Associació Comerciants Sant Joan les Fonts: “Cada any tenim més gent i sembla que agrada i els restauradors cada any miren de fer-ho millor i tothom està molt content, i per això anem repetint la Fira. Les taules que ja estan preparades de la gent que ho ha encarregat i ha comprat prèviament els tiquet van passant per cada espai i van agafant el que més els hi agrada.


A la una del migdia s’han obert les portes al públic perquè poguessin gaudir, tot entregant els seus tiquets, de delícies de tota mena, des de plats de carn i peix, a hamburgueses, i postres com reposteria i molt més. La 23 Fira del Tastet ha finalitzat amb ball a càrrec d’Albert Paulo.