El CF Les Preses es mentalitza per guanyar la lliga un cop assolit l’ascens a Tercera Catalana

La lliga de Quarta Catalana ja ha definit un dels dos equips que pujarà de categoria: Les Preses jugarà a Tercera la temporada vinent després de guanyar el Bonmatí per 6 a 0, complint amb el seu objectiu principal de la temporada. Pel club, la unió dels diferents actors implicats ha estat clau per assolir l’ascens quan encara falten quatre jornades per acabar la lliga.

Ferran Presta, jugador CF Les Preses: “Aquí ningú es guanya les garrofes jugant: la professionalitat l’ha d’aportar cadascú, la que es vulgui aportar. Cadascú la porta a dins, però si es volen aconseguir metes com l’ascens, s’ha de treballar i ser conscient de en quin punt estàs. També hi ha d’haver unió entre tots els àmbits, des dels membres de la plantilla a l’equip tècnic i fins la junta directiva han de treballar en una mateixa línia.”


Ara, el club es fixa un altre objectiu: aconseguir el títol de lliga de la categoria. Els presencs lideren el campionat i tenen un avantatge de quatre punts respecte el Sant Roc, el segon, quan en queden dotze per acabar el campionat. Per tant, els de Carles Roura depenen d’ells mateixos, tot i haver de disputar un duel directe entre els dos aspirants el proper 18 de maig.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “Fins ara l’havíem de guanyar. Ara, si no ho fem, pensaré que l’haurem perduda nosaltres…perquè amb l’avantatge de quatre punts sobre el Sant Roc, la mentalitat que hem de tenir és més gran. Fins ara havíem d’atrapar el Sant Roc, però ara depenem de nosaltres mateixos i partim d’aquest fet.”

Les Preses aconsegueix l’ascens en la temporada d’estrena de la seva nova gespa artificial i un any després d’haver-se quedat a les portes del seu retorn a Tercera.