El PSC presenta la llista de les municipals a Olot i proposa augmentar el parc d’habitatge a través de GUOSA

El PSC Olot presenta una llista de 24 professionals de diferents àmbits i resident a diferents àmbits de la ciutat. En els primers 7 llocs de la llista, acompanyen al candidat, Josep Guix, Jaume Mir, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma, professor al Bosc de la Coma, del que va ser director quatre anys, i exregidor d’Educació; Marina Alegre, enginyera agrònoma i especialista en màrqueting industrial; Ermel Solà, electricista a la indústria i regidor a Sant Joan les Fonts durant 12 anys; Mercè Traveria, presidenta de l’Associació de Donants de Sang a la Garrotxa; Adriana Serra, diplomada en educació infantil, màster en Logopèdia, molt vinculada al món educatiu i associatiu de la ciutat, i Mohamedou (Moamadú) Sibi Sibi, graduat a la universitat NKTT de Mauritània, auxiliar d’infermeria i activista social.

Josep Guix, candidat del PSC a Olot: “Hem buscat gent molt preparada que tingui experiència en la gestió, tant pública com privada, però que estigui preparada per tirar endavant la dinàmica del dia a dia de la ciutat. Viuen i treballen a diferents barris de la ciutat, que això per a nosaltres és molt important”.

La candidatura va donar a conèixer ahir les propostes del programa pel que fa a l’habitatge a la ciutat, que consideren una de les preocupacions de la societat, generadora de desigualtat. El PSC Olot proposa augmentar les ajudes a la rehabilitació dels propietaris, actuacions a través de l’empresa municipal GUOSA, negociar amb els tenidors per posar habitatge al mercat, aconseguir nous plans de barris, actuar en pisos no acabats, ampliar i distribuir l’oferta de pisos de lloguer protegit i de protecció oficial, ajudes als estudiants, més pisos tutelats i més recursos per a l’Oficina d’Habitatge.

Josep Guix, candidat del PSC a Olot: “Fem treballar l’empresa municipal GUOSA, comprem habitatge que està en mal estat al Barri Vell o en altres barris de la ciutat, enderroquem aquells edificis i el que hem de fer és construir habitatges nous per posar-los a lloguer”.

x