Els alumnes de l’Institut Montsacopa d’Olot continuen el seu Abecedari Poètic amb el recital de Sant Jordi

Els versos d’autors com Juana de Ibarbourou, Juan Ramon Jiménez,  James Joyce o Rudyard Kipling van poder escoltar-se aquest dilluns a la capital garrotxina en veu d’una quinzena d’alumnes de diferents cursos de l’Institut Montsacopa d’Olot. El recital, que va tenir lloc en motiu de Sant Jordi, dóna continuïtat al projecte Abecedari Poètic, que el centre olotí porta a terme des de fa anys per apropar la poesia als joves.

Càndid Sempere, professor Institut Montsacopa Olot: Aquest cop com a novetat enlloc de fer una lletra només en fem tres, la I, la J i la K. Vam mirar-ho i com que hi havia molt pocs poetes, li hem donat una empenteta a l’Abecedari. Com sempre, hi ha unes imatges dissenyades per Vicens Masdemont, una música buscada per a cada poema i res, és continuar l’abecedari. Començarem amb Juana de Ibarbourou, Tomás de Iriarte… i anirem fent acabant amb Kipling.


Aquest acte ja tradicional, que converteix els estudiants en rapsodes per un dia, els permet cultivar el seu gust de la poesia i compartir-lo amb el públic des d’un escenari com el de la sala El Torín.

 

x