Foment construeix la passarel•la per a vianants de la riera de Riudaura de la Vall de Bianya

En uns dies el carril bici que va de la Roureda  a Llocalou ja estarà complert. La passarel·la que de la riera de Riudaura ja s’ha començat a instal·lar i la previsió és que en dues setmanes estigui enllestida. La passera uneix la Vall de Bianya amb Sant Joan les Fonts i els dos ajuntaments ja havien enllestit els carrils bici corresponents a l’espera que es completés la passarel·la.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: La feina de cada costat estava feta. Els dos ajuntaments, tots dos havíem fet els deures i el que faltava era aquesta passarel·la que ara sí que veus que hi estan treballant i la estan muntant”


Amb els treballs es completa una obra reclamada tant pels ajuntaments com pels veïns. Fa dos anys que es demana al Ministeri de Foment la construcció d’aquesta passera. Els treballs havien començat amb anterioritat, però diversos inconvenients han fet que s’allargués la construcció.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “Fa 2 anys que es va començar a parlar. Ells sempre ens van dir que en aquell moment no tenien pressupost i que quan tinguessin el farien. Si que és veritat que ens van dir que al març de l’any passat ja estaria, però al reparar el pont es van donar compte que calia reforçar-lo i van anar sortint inconvenients”

Després d’aquest temps d’espera, ara tot fa preveure que definitivament, d’aquí a uns dies, els veïns dels dos municipis ja podran passar a peu per aquesta passarel·la.

x