La Fira de la Primavera torna aquest dimecres al Firal amb més parades

La ciutat d’Olot donarà la benvinguda al bon temps amb la tradicional Fira de la Primavera aquest 1 de maig. Després de les obres del Firal, enguany parades i expositors de diferents sectors comercials tornen a instal·lar-se al passeig d’en Blay i voltants.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Olot: “Tindrem concessionaris de vehicles, parades més comercials, la gent del Motor Antic Garrotxa amb exposicions de Minis, que fan per commemorar el 20è aniversari d’aquest vehicle, tindrem una desfilada de moda de l’Associació de Comerciants”


El Firal petit acollirà per primera vegada el mercat d’artesania, que arribarà fins la plaça de l’1 d’octubre. Els garrotxins també podran triar i remenar al mercat extraordinari de roba reunirà més d’un centenar de parades al sector del Firalet, el carrer Balmes i adjacents. A l’Hospici s’hi podrà veure la vint-i-cinquena edició de la Mostra de Bonsais, de la mà de l’associació garrotxina d’Amics del Bonsai.

Els placers del Mercat també es sumen a la jornada obrint les seves parades. Ho faran acompanyats dels venedors del Mercat de Col·leccionisme i Andròmines, que se situaran a la plaça de l’Hospital. A la Plaça Clarà s’hi podran fer passejades en burro i els més nostàlgics gaudiran amb el mercat del disc, sota les voltes. Com és habitual, aquesta àmplia oferta comercial es complementa activitats al carrer per a les famílies que passegin pel centre.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Olot: Ens agrada en aquest tipus d’esdeveniments firals incorporar-hi activitats familiars. Hi haurà contes en anglès, castells… per tant molta activitat.

La jornada finalitzarà amb el concert solidari del grup Doctor Prats a la sala El Torín, a partir de dos quarts de set del vespre. Els fons recollits amb l’actuació, programada per celebrar els 40 i 25 anys de les empreses garrotxines Masoliver i Bebeland, es destinaran al programa Invulnerables que lluita contra la pobresa infantil i per a la igualtat d’oportunitats.