El Consell Esportiu de la Garrotxa acull la tercera de les Supercopes de la Garrotxa a Sant Feliu de Pallerols

Gràcies a la 27a Supercopa del Consell Esportiu de la Garrotxa el futbol entre els més petits s’ha convertit en una petita tradició cada dissabte al matí durant les passades setmanes. Aquest dissabte a les instal·lacions esportives de Sant Feliu de Pallerols s’ha celebrat  la tercera de les quatre Supercopes, aquesta en la categoria Prebenjamina de 2011 amb la participació de 14 equips provinents de diferents punts de la comarca.

Miquel Bosch, Coordinador Consell Esportiu la Garrotxa: “Tenim 14 equips distribuïts en tres camps de joc, els partits són de 12 minuts i van jugant tots els equips cinc partits cadascun. Al final, a la cloenda, tothom té una medalla de record i aquí a les instal·lacions del Sant Feliu acabem aquesta Supercopa prebenjamina, però pensant que la setmana vinent a Bosc de Tosca el dia 11 de maig, fem la del 2012 i també amb un format de catorze equips i tres camps i ja donaríem per acabada les Supercopes del Consell Esportiu”


Aquesta ha estat la tercera de les Supercopes que s’han celebrat a la comarca, la primera d’elles es va dur a terme el passat sis d’abril a les instal·lacions del Joanetes FC, la segona el 13 d’abril al Camp Municipal de Les Preses, aquesta tercera ha tingut lloc a les instal·lacions de Sant Feliu de Pallerols i la l’última serà el proper 11 de maig a Bosc de Tosca, posant punt i final a les quatre Supercopes que es celebren a la Garrotxa en les categories Benjamina, Escoleta, Prebenjamina 2011 i Prebenjamina 2012.

x