L’1 de maig Olot acull la setena edició de la Cursa de la Moixina

Olot acollirà el pròxim 1 de maig una de les curses més singulars de la comarca. La seva vessant solidària i la participació han convertit la setena edició de la Cursa de la Moixina en una de les cites més esperades de l’any, una marxa de 10 quilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu acumulat.

Marià Clavell, Linkinesis: “Volem que sigui un espai recreatiu i d’oci, que la gent s’ho vingui a passar bé i, sobretot, que gaudeixi dels paratges que tenim a la ciutat d’Olot. És una cursa que passa per la zona del Triai, puja a la Fageda d’en Jordà, dona la volta al Turó de Pujou i acaba als aiguamolls de la Moixina”.


Per primer any, Faràndula Ràcing Team, una entitat que promou actes per als joves de la ciutat, organitzarà conjuntament la cursa amb Linkinesis. La unió de les dues entitats ha fet que l’esdeveniment tingui més força, augmentant així les propostes d’aquesta edició.

Aniol Sellabona, Faràndula Ràcing Team: “La nostra entitat el que té és la voluntat d’organitzar actes per als joves de la ciutat, principalment, però també col·laborar amb els actes que ja s’estan tirant endavant on també hi participin joves. Per tant, pensem que podem aportar el nostre granet de sorra”.

Els corredors i corredores poden escollir de quina manera poden participar en la cursa. Fins ara les opcions han estat les mateixes: corrent o caminant individualment o en parella. Aquest any s’ha afegit l’opció de fer-la en grup.

A més, el dia abans de la cursa, l’espai situat a sobre la Sala El Torín serà el punt de trobada de tots aquells participants que vulguin anar a recollir el dorsal de la cursa. També es muntarà un ‘after work’ on tothom qui vulgui, corredors o no, pugui gaudir d’un espai lúdic i festiu per generar ambient el dia previ a la cursa.

Tots els beneficis aniran destinats a la Gasol Fundation, una ONG amb l’objectiu de reduir l’obesitat infantil a través de l’esport, l’alimentació saludable, el descans i l’equilibri emocional.

x