Alumnes de l’Escola Cor de Maria i l’Institut Bosc de la Coma presenten el resultat del projecte Tots Dansen 2019

150 alumnes d’ESO de l’Escola Cor de Maria i l’Institut Bosc de la Coma van unir-se dimarts per oferir l’espectacle de dansa anomenat ‘Carrers’. L’espectacle és el fruït d’un trimestre de treball a l’aula en el marc del projecte Tots Dansen, en què els estudiants han estat introduïts en el món de la dansa contemporània, un art menys conegut que d’altres disciplines. El projecte ha permès als nois i noies conèixer de primera mà la dansa i apreciar-la des d’un punt de vista artístic i cultural. Amb el pas de les edicions, el projecte s’ha consolidat i normalitzat entre els alumnes.

Pep Berga, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot: “Ja és una activitat totalment consolidada com ho és el Cantània. En lúltim Tots Dansen s’ha vist sobretot com els alumnes s’han deixat anar, cosa que no vèiem els primers anys. La dansa contemporània és una disciplina molt poc coneguda i difícil per als joves. Aquest és un projecte que forma part de l’àrea educativa, perquè hi aprenen molt, aprenen moltes coses que no sabien, però també és cultural. Aquests alumnes són persones que són futurs espectadors de la dansa, que s’hauran apropat per primera vegada a aquesta disciplina”


Tots Dansen es presenta com una experiència positiva perquè visquin els alumnes però també com una eina educativa per al professorat i un espectacle més per al públic que alhora que gaudeix de l’espectacle s’educa a l’hora de presenciar peces de dansa contemporània.