Doctor Prats fa un concert solidari a Olot per celebrar l’aniversari de Masoliver i lluitar contra la pobresa infantil

Música i solidaritat es van unir aquest dimecres a la tarda a la Sala El Torín per arrodonir l’1 de maig a Olot. El grup Doctor Prats va tornar a la capital garrotxina per presentar les cançons del seu darrer disc, Venim de Lluny. Així és com les empreses garrotxines Masoliver i Beveland, que compleixen 40 i 25 anys respectivament, van voler celebrar el seu aniversari. Aquesta parada de la gira era especial per un altre motiu, la seva finalitat solidària. Els diners recaptats amb la barra del concert es destinaran al programa Invulnerables de Sor Lucia Caram.

Marc Riera, Cantant Doctor Prats: “Fer concerts per aquí a la zona, però sobretot si tenen un sentit més enllà. En aquest cas és així, és un concert solidari que va destinat a la pobresa infantil”

Sandra i Joel Masoliver, Masoliver Grup: “En motiu de l’aniversari vam decidir fer aquests concerts, primer serà el de Doctor Prats i després el dels Pets i volíem que hi hagués un rerefons social, fer alguna cosa per a la ciutat. Serà el projecte d’Invulnerables que lluita contra la pobresa infantil. Estem molt contents perquè ja hem exhaurit totes les entrades”


Després d’omplir la Sala El Torín amb Doctor Prats, la celebració de les empreses garrotxines continuarà els dies 17 i 18 de maig. Els Pets presentaran el seu disc Som al Teatre Principal d’Olot, en una actuació especial per la qual encara queden entrades disponibles.