La Cursa de la Moixina reuneix a 380 atletes i col·labora amb la Gasol Foundation

Els paratges del Triai i la Fageda delimiten els aiguamolls per on transcorre la Cursa de la Moixina, que cada any agrupa bona part dels aficionats a l’atletisme coincidint amb l’1 de maig. Aquest 2019, l’esdeveniment ha arribat a la setena edició, i la participació s’ha mantingut lleugerament superior a anys anteriors.

Marià Clavell, organització Cursa de la Moixina: “Molt bé, hem tingut un rècord de participació amb 380 participants. A més, el dia és magnífic, i per tant la valoració que fem de la jornada és molt positiva.”


Pel que fa a la cursa, l’atleta del Club Natació Olot Blai Roca es va imposar a la línia de meta amb un temps de 42 minuts i 5 segons, vint menys que el segon classificat Marc Fortet. Clara Morral va vèncer en categoria femenina individual. Dani Duran i Anna Puigbert van vèncer en grups de 2 mixte, Joan Planella i Jordi Guitart en masculí i Eva Capa i Adriana Fernández en femení. El Xino Xano i el Jajaja es van imposar en els apartats d’equips de 4 i 5 participants. Més enllà del seu esforç, però, els atletes destacaven la bellesa del recorregut.

Blai Roca, guanyador categoria individual Cursa de la Moixina: “M’agrada molt venir aquí, perquè a banda de conèixer a molta gent, en pocs minuts et poses a córrer per dins la Fageda, que és un luxe, i ho gaudim molt.”

Marc Fortet, segon classificat categoria individual Cursa de la Moixina: “És un circuit diferent, amb un paratge molt bonic, i per la ciutat és bo aprofitar aquests paratges que tenim per a córrer.”

La Cursa de la Moixina és organitzada per Linkinesis, i per primer cop s’hi suma la Faràndula Racing Team; com a acte previ, l’esdeveniment va comptar amb un  ‘After Work’, una recollida de dorsals amena pels participants.