La Fira de la Primavera d’Olot torna al Firal en una jornada marcada pel bon temps

El bon temps ha estat el gran aliat de la Fira de la Primavera d’Olot. I és que, a la capital garrotxina el primer de maig és també una jornada per sortir al carrer. El centre d’Olot es va omplir de gent i negocis de sectors ben diversos van aprofitar el dia festiu per vendre els seus productes. Enguany, l’esdeveniment ha tornat al Firal i als carrers de l’entorn després d’un any d’obres i ho ha fet amb més expositors.


Fins a sis concessionaris han mostrat les seves novetats a la zona central del passeig, a la Fira del Vehicle d’Ocasió.

Àngel Bori, Garatge Central Ford d’Olot: “Ens està fent un dia magnífic i ha animat a venir a molta gent. De moment estem molt contents per l’afluència de públic que hi ha i estem exposant tots els nous productes.

El Firalet ha acollit més d’un centenar de parades del Mercat Extraordinari de Roba i al Firal Petit, per primera vegada, s’hi han instal·lat els artesans.

L’Associació d’Amics del Bonsai, que aquest 2019 compleix 25 anys, s’ha sumat a la jornada exposant les seves creacions a l’Hospici.

Josep Esparraguera, President Associació Amics del Bonsai: “Nosaltres cada any intentem anar millorant que els arbres estiguin amb més condicions. Portem ja 25 anys d’associació, el que vol dir que el canvi ha estat molt gran i els arbres s’han anat treballant molt més”

Garrotxins i visitants han passejat per la capital garrotxina per gaudir de l’àmplia oferta de la Fira de la Primavera, complementada per diverses activitats familiars.  Un format que, amb el temps a favor, ha beneficiat els diversos sectors de la ciutat.

Estanis Vayreda, Regidor Progrés Econòmic Aj. d’Olot: “El temps ens ha ajudat molt, sempre diem que en una fira si fa bon temps ja tens molt de l’èxit aconseguit. Hem constatat que hi ha hagut visitants de fora i, per tant, ha estat una bona fira amb molta gent i de la qual també se n’han aprofitat els sector econòmics de la ciutat”

Alguns botiguers i els placers del mercat també van obrir els seus establiments coincidint amb la fira i alguns fins i tot van organitzar activitats. És el cas de Cal Marxant, que va celebrar una desfilada de moda al Casino Olotí.

Deixa un comentari