Condemnen a un badaloní a indemnitzar la seva exdona per ocultar-li la mort del fill en comú a Castellfollit de la Roca en una sentència pionera a l’Estat

Per primera vegada a tot l’Estat espanyol es condemna a un home de Badalona a indemnitzar la seva exdona per haver-li amagat la mort d’un fill en comú, que es va suïcidar a Castellfollit de la Roca. El jutjat ha sentenciat que l’home ha de pagar 40.000 euros a la mare pels danys morals i perjudicis psicològics ocasionats. Els fets van passar el desembre de 2016, quan el pare va denunciar la desaparició del fill, trobat al fons del cingle al cap de 20 dies de la notificació. L’exdona, que no tenia relació amb la família, es va adonar de la notícia al cap de quatre mesos, al llegir una notícia relacionada amb els fets, un impacte que va comportar el seu ingrés a una unitat de psiquiatria amb un estat greu d’ansietat i xoc emocional. Segons l’advocada defensora, no hi ha precedents d’una sentència similar a Espanya.