El CPA Olot sortirà dissabte a guanyar el Campionat Europeu de patinatge artístic amb el ‘No em tallis les ales’

El Campionat Europeu de Patinatge Artístic és una de les cites destacades del calendari esportiu del Club de Patinatge Artístic Olot: aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, arrenca una nova edició d’aquesta competició a la població de Reggio Emilia. El club ja es troba a Itàlia i hi arriba mentalitzat per aconseguir de nou l’or europeu: és l’objectiu que es marca Ricard Planiol, director tècnic i artístic del club, que considera que la coreografia ‘No em tallis les ales’ té possibilitats per assaltar el primer lloc després d’un inici titubejant de curs.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “Aquest cop, pel Campionat d’Europa, l’objectiu no és només fer un ball millor sinó també millorar el resultat que hem aconseguit fins ara durant la temporada. Crec que tenim números suficients perquè si les patinadores defensen la coreografia en condicions puguem optar a la millor posició de l’Europeu.”

Per a assolir-ho, el CPA Olot no escatima esforços. Dimarts i dimecres va fer els darrers entrenaments a la capital garrotxina, i a Itàlia ha llogat una pista per tal de poder arribar a la cita de dissabte el més preparades possible.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “Necessitem fer entrenaments extres perquè en disposem de molt pocs allà abans del Campionat. Fins i tot hem llogat una pista a Itàlia per entrenar-nos i arribar en condicions a l’Europeu.”

La competició arrenca aquest dissabte a les cinc de la tarda, i es podrà veure en directe a través d’una pantalla gegant al Casal Marià d’Olot. Si el CPA aconsegueix per fi la victòria, serà el catorzè or europeu que guanyaria el club en la seva trajectòria.