El Sant Jaume rep dissabte a un Besalú necessitat de punts per allunyar-se del descens de la Segona Catalana

Cap de setmana amb derbi garrotxí a la Segona Catalana: el Sant Jaume rep dissabte al Besalú, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Qui necessita més els punts dels dos és l’equip verd-i-blanc, dirigit per Manel Puigvert. Si bé ha sortit dels llocs per baixar de categoria, ha d’estar atents als possibles descensos compensats, que el poden perjudicar. L’equip besaluenc ve d’una derrota que l’obliga a sortir a buscar els tres punts en cada un dels enfrontaments que li queden fins al final, tot i saber de la dificultat de jugar contra el Sant Jaume.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “És un equip amb dinàmica positiva, que li agrada tenir la pilota, amb molta joventut…per tant serà un enfrontament complicadíssim, com tots els que ens queden fins a final de temporada.”

Per la seva banda, el Sant Jaume estaria matemàticament salvat si no fos pels possibles descensos compensats, però que observa des d’una certa distància. Però l’entrenador del filial olotí Joan Sánchez adverteix que al seu equip no hi cap la relaxació.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: “És absurd, perquè la nostra feina no és només per a aquest cap de setmana ni per a final de temporada: és a llarg termini, i com més entrenaments i victòries puguem sumar és millor per als jugadors i per al nostre objectiu de seguir-los formant.”

x