La CUP ha rebut 113 propostes a la campanya ‘Decidim Olot’ que incorporarà en la seva majoria al programa electoral

La CUP ha recollit 113 aportacions durant la campanya Decidim Olot, en què ha obert diverses vies perquè els ciutadans facin propostes. Els veïns n’han enviat sobre mobilitat i transport, habitatge, espais verds, transparència, reciclatge, espai públic, i també propostes en barris concrets. La Candidatura d’Unitat Popular diu estar molt satisfeta, tant per la participació com per les propostes, arribades de ciutadans de diferents àmbits i professions que els ajudaran a enriquir el seu programa electoral de cares a les eleccions municipals del 26 de maig. La CUP ja ha dit que el programa n’inclourà la majoria.

Jordi Gasulla, número 5 CUP Olot: “Hi ha quinze propostes sobre mobilitat i transport públic, vuit propostes sobre habitatge, deu propostes sobre espais verds, vuit propostes sobre transparència a l’ajuntament, tretze propostes sobre reciclatge i dotze propostes d’espai públic. Ens ha sorprès que hi ha hagut propostes molt concretes i demostra que hi ha una deixadesa de moltes persones pel que és als barris i a l’atenció a la seva qualitat de vida i, en definitiva, estem contents perquè hi ha hagut moltes propostes”

En els propers dies la CUP contestarà personalment a tots aquells ciutadans que han expressat aquesta voluntat.

Deixa un comentari