La Unió Esportiva Olot visita dissabte el camp de l’Ejea amb la intenció de resoldre la classificació per a la Copa del Rei

Queden tres finals per a la Unió Esportiva Olot per assolir un objectiu inimaginable a principi de temporada: ser un dels equips classificats per a disputar la Copa del Rei el curs vinent. Però la seva plaça de privilegi es veu amenaçada aquest dissabte: els olotins visiten el camp de l’Ejea, un dels equips que poden furtar-li la posició. A només dos punts, els aragonesos són un equip que combina experiència i joventut, amb una afició intensa.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Nosaltres hem de lluitar de totes totes per a aquesta setena plaça de la Copa del Rei, i l’hem de defensar amb tots els partits que queden. A principi de temporada no podíem imaginar que podríem disputar la Copa del Rei, i per tant, aquest és un objectiu molt bonic per a nosaltres.”

Per a disputar el partit, els olotins compten amb tres baixes importants: Carles Mas ha de complir el cicle de cinc amonestacions, i Héctor Simón va ser expulsat en el darrer enfrontament. Tampoc hi haurà Alan Baró en la convocatòria, després de que li trenquessin el nas la jornada passada. De totes maneres, Garrido es mostra convençut dels seus jugadors.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “No tenir aquests tres jugadors és una dificultat, perquè són habituals a les alineacions i són importants. Però per a mi tots són importants, i per tant no estic gens nerviós perquè els que sortiran segur que ho faran molt bé.”

El partit es disputa aquest dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, a Ejea de los Caballeros.