Montagut inicia la Festa Major fins dilluns vinent amb una programació plena d’activitats

A partir d’avui Montagut comença la seva Festa Major amb una programació plena d’activitats fins dilluns vinent. A partir de les sis de la tarda un correbars pels carrers del poble animarà als assistents amb un grup de xaranga. A les vuit tindrà lloc un repicament de campanes i una cercavila fins l’Ajuntament que culminarà amb un pregó a càrrec de l’hereu i la pubilla del passat any 2018. A les nou del vespre ‘Lo Pau de Ponts’ serà el primer grup en tocar i seguidament ho faran ‘Els Catarres’ a partir de les 11 de la nit amb ‘Tremendu amb Banda’ i dos dj’s.

Els grups que actuen enguany van ser escollits a partir d’un concurs que es va dur a terme l’any passat i on el jurat va tenir en compte diversos criteris, entre ells la resposta del públic.

Aire-na Tahull, Grup de Joves de Montagut: “La veritat és que vam tenir molt bona resposta per part de tots els grups que van voler participar al concurs i també durant el concert, ja que tots els grups van poder tocar bé”

La Festa Major continua dissabte amb una jornada esportiva on es disputaran diversos partits de futbol i a la nit actuaran els grups ‘Lágrimas de Sangre’, ‘Statu Quoniam’ i els dj’s ‘Monka’ i ‘Kaktus’.

Diumenge al matí tindrà lloc un ofici religiós, una cercavila i a la tarda un espectacle de música i humor i un ball. Per acabar, dilluns es farà un berenar popular a la Font del Cós.

Aire-na Tahull, Grup de Joves de Montagut: “Com cada any es fa un berenar popular a la Font del Cós, que és la muntanya del poble, una mica pels més valents que encara continuen i que volen acabar la festa més amb germanor i una mica d’agrupament”

El Grup de Joves de Montagut han estat organitzant la festivitat durant mesos i s’han estat reunint perquè la Festa Major compti amb activitats diverses per a tots els públics.

Marta Pujiula, Grup de Joves de Montagut: “El primer que hem de fer és decidir grups perquè en aquestes dates cauen festivals com el Viña-Rock o d’aquests importants que ja se n’emporten molts i llavors hem de mirar el que ens queda, i això és el primer que hem de fer. I ja quan es va acostant anar acabant de concretar les coses”

Des d’avui fins el proper dilluns Montagut celebrarà la Festa Major amb una programació plena d’activitats durant tota la jornada.

Deixa un comentari