Montagut inicia la Festa Major fins dilluns vinent amb una programació plena d’activitats

A partir d’avui Montagut comença la seva Festa Major amb una programació plena d’activitats fins dilluns vinent. A partir de les sis de la tarda un correbars pels carrers del poble animarà als assistents amb un grup de xaranga. A les vuit tindrà lloc un repicament de campanes i una cercavila fins l’Ajuntament que culminarà amb un pregó a càrrec de l’hereu i la pubilla del passat any 2018. A les nou del vespre ‘Lo Pau de Ponts’ serà el primer grup en tocar i seguidament ho faran ‘Els Catarres’ a partir de les 11 de la nit amb ‘Tremendu amb Banda’ i dos dj’s.

Els grups que actuen enguany van ser escollits a partir d’un concurs que es va dur a terme l’any passat i on el jurat va tenir en compte diversos criteris, entre ells la resposta del públic.

Aire-na Tahull, Grup de Joves de Montagut: “La veritat és que vam tenir molt bona resposta per part de tots els grups que van voler participar al concurs i també durant el concert, ja que tots els grups van poder tocar bé”

La Festa Major continua dissabte amb una jornada esportiva on es disputaran diversos partits de futbol i a la nit actuaran els grups ‘Lágrimas de Sangre’, ‘Statu Quoniam’ i els dj’s ‘Monka’ i ‘Kaktus’.

Diumenge al matí tindrà lloc un ofici religiós, una cercavila i a la tarda un espectacle de música i humor i un ball. Per acabar, dilluns es farà un berenar popular a la Font del Cós.

Aire-na Tahull, Grup de Joves de Montagut: “Com cada any es fa un berenar popular a la Font del Cós, que és la muntanya del poble, una mica pels més valents que encara continuen i que volen acabar la festa més amb germanor i una mica d’agrupament”

El Grup de Joves de Montagut han estat organitzant la festivitat durant mesos i s’han estat reunint perquè la Festa Major compti amb activitats diverses per a tots els públics.

Marta Pujiula, Grup de Joves de Montagut: “El primer que hem de fer és decidir grups perquè en aquestes dates cauen festivals com el Viña-Rock o d’aquests importants que ja se n’emporten molts i llavors hem de mirar el que ens queda, i això és el primer que hem de fer. I ja quan es va acostant anar acabant de concretar les coses”

Des d’avui fins el proper dilluns Montagut celebrarà la Festa Major amb una programació plena d’activitats durant tota la jornada.