Olot celebra el Dia de la Mare aquest diumenge amb una jornada organitzada pel CIT

Com cada primer diumenge de maig, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot celebra el seu acte més antic, la Diada de la Mare. La 52a jornada d’homenatge a les mares de la Garrotxa començarà amb una ballada de sardanes a dos quarts de dotze a la Plaça Clarà. Com és tradició, l’última mare que hagi donat a llum aquell dia a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa rebrà un ram de flors i una placa commemorativa de la mà de l’alcalde de la ciutat, els hereus i les pubilles i representants del CIT. A partir de dos quarts d’una, l’escenari de la Plaça Clarà acollirà l’acte central de la jornada, amb l’ofrena floral a l’escultura de La Maternitat i el discurs d’una mare convidada.

Adela Moya – Vicepresidenta Centre Iniciatives Turístiques Olot: “Aquest any ens farà el parlament l’Esther Bordas, que és mare i membre de l’Associació TEA Garrotxa”

Seguidament, infants de diverses escoles de la comarca recitaran poemes escrits per a l’ocasió, en honor a les seves mares.

Rosa Maria Teixidor – Membre Centre Iniciatives Turístiques Olot: “Veus molt la complicitat del nen amb la mare, el que representa ser la mare i amb algunes poesies se’t posa la pell de gallina”

Dissabte al matí l’entitat torna a convocar el concurs infantil i juvenil de dibuix a la plaça Clarà, per a nens de 5 a 13 anys. Les obres presentades quedaran exposades a la seu del Centre Excursionista Olot i diumenge a les set del vespre s’entregaran els premis i obsequis a tots els participants. El dibuix guanyador il·lustrarà la portada de la revista que el CIT edita cada any per la Diada de la Mare.

Deixa un comentari