El CPA Olot queda quart a l’Europeu de Patinatge i s’ho jugarà tot als World Roller Games de Barcelona

Per primera vegada des de 2008, el grup de xou A del Club Patinatge Artístic Olot cau del podi d’un campionat europeu. Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han quedat quartes a la competició que es celebra aquest cap de setmana a Reggio Emilia, Itàlia. La dificultat de la coreografia “No em tallis les ales” ha pogut amb les patinadores olotines, que no han brillat sobre la pista del Pala Bigi de Reggio Emilia. Penalitzades per diverses caigudes, les olotines han obtingut un total de 127 punts amb valoracions per sobre del 9, però s’han vist superades per la resta d’equips i no han pogut fer-se amb el seu 14è títol europeu. El CPA Girona ha estat clarament superior amb el seu ball “Bacterium”. Els equips italians Diamante i Royal Eagles han obtingut la segona i la tercera posició.


El Campionat Europeu de Patinatge Artístic que s’ha celebrat a Itàlia és la darrera cita abans dels World Roller Games de Barcelona, l’última oportunitat de les olotines per fer-se amb el 13è títol mundial i millorar els resultats d’aquesta temporada. L’equip olotí va quedar en segona posició als campionats estatal i territorial, superats pel CPA Girona.