La UE Olot empata contra l’Ejea i s’apropa una mica més a la Copa del Rei (0-0)

Tercer empat consecutiu de la Unió Esportiva Olot a l’avant penúltima jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B, en la seva visita a Ejea de los Caballeros, que va acabar zero a zero.


Tot i que el partit tenia l’al·licient pels dos equips de lluitar per una plaça per la Copa del Rei la temporada que ve, pràcticament no hi va haver cap ocasió de gol, més enllà d’una pilota al pal de Pep Chavarria a la sortida d’un córner al minut 17 de partit. El protagonisme se’l va endur el vent i el moviment de banquetes per part dels garrotxins, novament amb Pol Ballesté de titular, i la sortida d’inici de Lluis Aspar. Fins i tot Oriol Pujadas va jugar més d’un quarts d’hora a la segona part.

Amb aquest punt l’equip de Raúl Garrido en suma 45 a la classificació, i la setena plaça de Copa del Rei està més a prop. La setmana que ve tronaran a jugar a domicili, en aquest cas a Teruel, contra un equip en plena lluita per aconseguir la permanència.

x