Els Emmaskarats d’Olot guanyen el primer premi al Carnaval de Carnavals i completen un repòquer aquest 2019

La colla Els Emmaskarats d’Olot ha aconseguit aquest dissabte a la tarda el primer premi de comparses, valorat en 1.000 euros, a la segona edició del Carnaval de Carnavals de Platja d’Aro, la desfilada que reuneix les millors colles de les comarques de Girona. A la rua han desfilat 22 colles carnavalesques i més de 1.200 figurants.


Aquest primer premi els situa al capdamunt de tots els rècords. Amb el d’aquest dissabte Els Emmaskarats han aconseguit un repòquer, cinc primers premis als Carnavals del 2019: Sant Feliu de Guíxols -amb un reconeixement a la millor coreografia-, Platja d’Aro -amb un doblet amb millor disfressa-, Olot, Tossa de Mar i, de nou a Platja d’Aro, una fita que no havia aconseguit mai cap comparsa de la Garrotxa. I tot això amb només amb cinc anys de trajectòria.

A la desfilada del Carnaval de Carnavals també hi ha participat una altre colla de la Garrotxa, la Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, que s’ha endut el quart premi, valorat en 700 euros, en la categoria de comparses. Els santjoanencs també completen un bon currículum aquest 2019. Van aconseguir el primer premi a la rua de Platja d’Aro, el passat març, i el tercer a Sant Feliu de Guíxols.