Araceli Segarra, protagonista del 1r Bas Mountain Festival que es va tancar aquest diumenge amb la 40a Lletissonada

Cap de setmana dedicat al muntanyisme a la Vall d’en Bas, en motiu de la primera edició del Bas Mountain Festival, amb xerrades, exposicions i projeccions lligades al món de l’alpinisme que tenien com a objectiu donar a conèixer una afició tan arrelada en aquest municipi garrotxí i intercanviar experiències de persones tan reconegudes en l’alpinisme com Araceli Segarra.

Araceli Segarra, alpinista: “I amb l’entorn on es fa, i complementant el festival amb una marxa com la de demà, està molt bé. Incentives a la pràctica d’exercici, no venen només aquí a escoltar conferències; demà [diumenge] suaran la cansalada.”

Sergi Plana, president GECA: “Ho hem encarat molt l’ahir i l’avui de l’excursionisme, i hem tingut convidat de tots tipus, com Jordi Pions, que amb 83 va fel el Vignemale, digne d’estudi.”

Jordi Pons, alpinista: “I n’hem fet una pel·lícula que l’esetm passant per molt llocs, i sembla que l gent li agradat.


Ja el diumenge torn per la gran caminada popular, amb la celebració de la tradicional lletissonada, que enguany arribava a les quatre dècades d’existència, i que ens va deixar imatges com aquestes al cim del Puigsacalm.