El Vòlei Olot Femení certifica la permanència a Primera Catalana en guanyar per 3 a 0 al Prat

Objectiu assolit: el Vòlei Olot femení va aconseguir aquest dissabte la permanència a la Primera Catalana al vèncer el Víkings Prat per 3 a 0. Les visitants no van oposar massa resistència a les de Carlos Costabel, que s’asseguren la salvació a dues jornades per l’acabament de la lliga.


Qui segueix lluitant per arribar a les places de salvació és el Club Bàsquet Olot sènior femení, que va guanyar al Fontajau per 76 a 57. Les d’Albert Farrés van remuntar un mal primer quart, passant per sobre en els següents períodes. Però a on es va viure un enfrontament intens va ser entre el Garrotxa Santjoanenc i la Vall d’en Bas: el resultat final va ser de 56 a 62, amb un darrer quart on els de Joel Sabido van poder obrir distància al marcador.

En futbol, la Segona Catalana va viure un derbi garrotxí entre el Sant Jaume i el Besalú, amb resultat final de 4 a 0: els de Manel Puigvert necessitaven els punts, però un gol matiner d’Ibra al minut 3 va aigualir el joc blanc-i-verd. Els de Joan Sánchez van passar per sobre els visitants durant la primera meitat, amb un segon gol en pròpia porta de Vallho al 20, després d’una gran acció del mateix Ibra; Enric posava el 3 a 0 al marcador superant la sortida del porter Conesa al minut 29, i Zaka feia el gol definitiu de cap quan quedava un quart d’hora per la finalització del matx. El Besalú es complica les seves opcions de permanència, i qui ja no es salvarà és el Santa Pau, que va perdre 1 a 3 contra el Caldes.

A la Quarta catalana, el Sant Roc va poder aconseguir per fi l’ascens, al guanyar el Sant Miquel de Campmajor per 4 a 0, i es suma amb Les Preses, contra qui es disputarà el títol. I en triatló, gran resultat de Genís Grau a la Copa del Món de Madrid: el triatleta garrotxí volia ser entre els 20 primers de la prova, i ho va aconseguir amb escreix, assolint la vuitena posició després d’una cursa on no es va desenganxar dels primers classificats.