Junts per Castellfollit vol facilitar l’accés a l’habitatge i promoure l’activitat comercial, turística i cultural del municipi

La diputada de Junts per Catalunya al Congrés Míriam Nogueras ha visitat aquest dissabte la Garrotxa per donar suport a la presentació de dues llistes de la candidatura a la comarca. Primerament, va visitar Castellfollit de la Roca, on va protagonitzar un cafè tertúlia i una passejada amb els membres de Junts per Castellfollit, llista que al municipi encapçala Coral Vilà. La candidatura, presentada sota el lema Apostem per Castellfollit, assegura que té ganes de millorar el poble des del punt de vista comercial, turístic i cultural, facilitant l’accés a l’habitatge i promovent activitats perquè el municipi esdevingui més atractiu per als joves que hi viuen i els visitants. Volen suportar el deute contret pels arranjaments al nou ajuntament i els litigis judicials que ha suposat cercant ajudes atorgades des de les administracions supramunicipals.

Coral Vilà, candidata Junts per Castellfollit: “Volem que sigui un poble que els joves puguem viure, que sigui fàcil l’accés a vivendes ja que al barri vell hi ha molts edificis deshabitats. Apostem per sobreviure amb aquest deute i fer que Castellfollit, amb pocs recursos, o buscant subvencions, sigui un poble on es pugui viure, que sigui bonic i que hi hagin activitats

Míriam Nogueras, diputada de Junts per Catalunya al Congrés: “Que compti amb nosaltres, amb tota la xarxa territorial perquè podrà comptar amb recursos i amb ajudes que fins ara no s’han anat a buscar. A Castellfollit el millor que li podria passar és que agafés les regnes de l’Ajuntament algú com ella, amb ganes de fer créixer, amb despertar el poble que sembla que se’ns ha adormit…”

x