Junts per Santa Pau es marca com a línies mestres del programa la millora del turisme i la hostaleria així com la recuperació del castell

La diputada Míriam Nogueras va visitar Santa Pau, on va participar en una passejada pel poble amb els membres de la candidatura de Junts per Santa Pau, que encapçala David Nájera. El candidat ha marcat com a línies mestres del programa la millora, el comerç i l’hostaleria, així com la recuperació del castell de Santa Pau mitjançant ajudes, per poder frenar el seu deteriorament, arranjar-lo i donar-li un ús públic.

David Nájera, candidat de Junts per Santa Pau: “Ens hem conjurat a fer un projecte engrescador i de 8 anys, amb futur. Un dels punts bàsics és tornar a revitalitzar el turisme i el comerç, ajudar a l’hostaleria, que sigui capdavantera com havia estat. Volem rescatar el castell, tornar-lo al poble i que tingui una oportunitat més de recuperar-se i tornar a reflorir com va ser en el passat

Míriam Nogueras, diputada de Junts per Catalunya al Congrés: “El tema del castell és importantissim. És una de les reivindicacions que portem fent des del congrés i que la resposta de l’estat sempre ha estat donar l’esquena a la cultura catalana. Per això fa falta gent a l’ajuntament que s’ho cregui, que es cregui que la cultura val la pela, que la cultura és el sostén de la societat”