L’Assemblea d’Artistes trasllada el mural de la Sobrecàrrega a l’entrada del pàrquing del Firalet per ordre de la Junta Electoral

La Junta Electoral ordenat de nou retirar, de la Façana de l’Ajuntament d’Olot, el mural de la iniciativa ‘Sobrecàrregues’ de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa. Tot i que la campanya electoral per les eleccions municipals i europees no ha començat, es considera que el període electoral comença amb la convocatòria de les eleccions. Davant aquest nou requeriment de la Junta Electoral, l’Assemblea d’Artistes, ha decidit traslladar el mural en un lloc proper, de forma provisional, per tal que la iniciativa segueixi visible. Ara es troba instal·lat a l’entrada del pàrquing soterrani del Firalet. Aquest mural, el 14è de la iniciativa, és obra de l’artista Antonio Ortega i està protagonitzat per una ampolla de rentavaixelles, fent al·lusió a aquest element, que ha estat protagonista en el judici del procés.