L’Associació de Comerciants regala 2.000 flors als clients per l’Emprimavera’t

L’Associació de Comerciants i l’Ajuntament d’Olot han organitzat fins aquest cap de setmana la campanya de dinamització Emprimavera’t, que ha instal·lat dotze espais florals pel centre de la ciutat. Un d’ells ha estat el de l’entitat, que ha regalat 2.000 flors als clients dels establiments associats.


Una de dotzena de muntatges florals han posat color als carrers i places del centre d’Olot de l’1 al 5 de maig. Ha estat en el marc de la cinquena edició de l’Emprimavera’t, la campanya estacional de l’Associació de Comerciants d’Olot, que compta amb la col·laboració del servei de jardineria de l’ajuntament i Viles Florides. El muntatge número 12 ha estat el de l’ACO, que ha col·locat dues mil flors a les escales laterals de l’església de Sant Esteve, que posteriorment s’han regalat als clients dels comerços associats.

Prop de noranta botigues s’han sumat aquest cap de setmana a aquesta activitat ja consolidada, que a més de portar la primavera al centre de la capital garrotxina, ajuda a dinamitzar el comerç de proximitat.