Units per Sant Feliu aspira a protagonitzar el canvi de govern de Sant Feliu de Pallerols

La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Caula, va donar per la seva banda suport a la candidatura d’Units per Sant Feliu de Pallerols, aquest divgendres. La llista, encapçalada per Artur Colomer, creu que aquestes són les eleccions oportunes per protagonitzar el canvi al govern del municipi. En aquests comicis s’hi ha presentat per Sant Feliu tres llistes, una d’independent encapçalada per l’actual alcalde, Joan Casas, i una de Junts per Catalunya encapçalada pel fins ara primer tinent d’alcalde, Fèlix Castanyer, a més de la d’Units per Sant Feliu.

Artur Colomer, Units per Sant Feliu: “Presentem una llista potent. Sóm 18 persones molt il·lusionades per afrontar el repte, molt preparats i amb moltes ganes per fer un canvi a Sant Feliu. Creiem que ara és el moment”

x