El CPA Olot confia en el nivell de la coreografia ‘No em tallis les ales’ per lluitar pel mundial

El grup de xou A del Club Patinatge Artístic Olot ha perdut aquest cap de setmana el lideratge europeu després de sis ors consecutius. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester fàbrega han pagat la falta de seguretat davant uns rivals molt competitius, que van deixar-les fora del podi després d’onze anys. La seva capitana, Anna Quintana, lamenta que el treball fet els últims mesos per millorar l’execució de la coreografia ‘No em tallis les ales’ no es plasmés sobre la pista de Reggio Emilia.

Anna Quintana, Capitana Grup de xou A CPA Olot: Hem treballat molt fins aquest europeu, portàvem una qualitat bona del disc i l’execució però a l’hora de la veritat la pressió ens va poder i no vam ser capaces de fer-lo de la millor manera. El resultat va ser la tristesa de no poder demostrar-ho en el moment que tocava.


Quintana confia que l’equip té prou qualitat per seguir lluitant pel mundial, i s’ho jugarà tot a una carta als World Roller Games de Barcelona.

Anna Quintana, Capitana Grup de Xou A CPA Olot: No baixarem la guàrdia, no deixarem de lluitar. Confiem 100% en l’equip i en la coreografia d’en Ricard i l’Ester. Òbviament en aquesta última oportunitat volem demostrar a tothom que som capaços de lluitar com déu mana.

Així doncs l’equip té més de dos mesos per preparar-se per la  partida final d’aquesta temporada, que tindrà lloc el proper 14 de juliol al Palau Sant Jordi.