El dia a dia, la formació i la salut, eixos principals del programa de Junts x Sant Joan les Fonts

La candidatura de Junts per Catalunya a Sant Joan les Fonts, encapçalada per Maria Vidal, va presentar aquest dilluns els principals eixos que porten al programa electoral a les Eleccions del 26 de maig.


El primer consistirà en un seguit d’accions que han de servir per millorar el dia a dia dels santjoanencs i santjoanenques. Un dels puntals serà treballar per un envelliment actiu pels més grans del municipi i fomentar la participació i espais de debat amb els joves, per tal de motivar-los a quedar-se viure al poble.

Maria Vidal, candidata de Junts X Sant Joan les Fonts: “Perquè es puguin quedar viure aquí al municipi, que puguin desenvolupar.-se en tots els nivells, per tant ens ocuparem en el seu benestar, i facilitats per acolli-re en habitatge, per exemple.”

Junts per Sant Joan les Fonts es compromet a treballar en xarxa amb les associacions del municipi, per tal de mantenir i millorar les infraestructures, i vol posar, també, una mirada en el futur, pensant com ha de ser el turisme i la cultura al municipi.

Maria Vidal, candidata de Junts X Sant Joan les Fonts: “Cultura accessible per a tothom i turisme sostenible, també en l’àrea esportiva i el seu manteniment, o els problemes que afecten al’Escola Castanyer, per això som aquí, avui també. “

El segon bloc serà treballar conjuntament amb les empreses del municipi en la formació i especialització. I el tercer anirà  dedicat a la salut, potenciant els serveis que ofereix l’àrea bàsica de salut i treballar, d’altra banda, per l’eficiència energètica dels equipaments municipals, a més de motivar als veïns del municipi a sensibilitzar-s’hi.

Sota el lema ‘Sant Joan les Fonts té futur! Fem-ho junts’ Vidal va voler deixar clar que encaren el repte amb il·lusió i respecte, respectant a la gent del poble i a les altres candidatures que es presenten.