Ferit greu un treballador d’una empresa del Polígon Pla de Poliger de Sant Jaume de Llierca

Un home de 54 anys i treballador d’una fàbrica del Polígon Industrial Pla de Poliger de Sant Jaume de Llierca ha patit un accident aquest matí mentre treballava. Segons ha informat Bombers, l’avís s’ha rebut quan passaven pocs minuts de les 6 del matí. El treballador es trobava treballant sobre una bastida  a uns dos metres d’alçada quan se li ha quedat atrapat el braç a la màquina. Els Bombers li han alliberat el braç, tallant la cinta de la màquina, i han pogut baixar-lo. El Servei d’Emergències ha traslladat l’home, en estat greu segons ha informat, primerament en helicòpter a l’Hospital Josep Trueta de Girona i més tard a l’Asepeyo de Sant Cugat, on es troba ingressat en aquests moments.

En total s’han desplaçat fins al lloc de l’incident cinc dotacions dels Bombers, tres ambulàncies, un helicòpter medicalitzat i diversos efectius dels Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari