L’Ultra Clean Marathon recorre aquest dimarts els 40 quilòmetres entre Ripoll i Olot

Aquest matí ha sortit de Ripoll la tercera etapa de l’Ultra Clean Marathon, el gran esdeveniment ambiental en què els participants recullen residus mentre corren per espais naturals, amb el suport del Departament de Territori i l’Obra Social ‘La Caixa’. Albert Bosch i Nicole Ribera són enguany els ambaixadors de la prova, que avui ha canviat de disciplina i ha deixat la bicicleta per fer el recorregut corrent.


L’etapa d’avui, de 40 quilòmetres, té destí a Olot. Arriba a la comarca a través de la Via Annia. Un cop a la capital de la Garrotxa, Creu Roja, l’Institut Bosc de la Coma i l’Agrupació Naturalista i Ecologista protagonitzen una acció de neteja. Al final de la prova, com cada dia, es lliuren els premis al residu més contaminant, el més curiós i el més abundant dels recollits. Ahir, la prova, que va fer el recorregut de Lleida a Ripoll, va recollir 800 quilos de residus.

Deixa un comentari