Neix la plataforma Rejovenim Olot per potenciar l’oci nocturn a la ciutat

Reactivar l’oci nocturn. És l’objectiu amb el que ha nascut la plataforma Rejovenim Olot, que vol treballar perquè la ciutat recuperi i millori la vida nocturna. El moviment neix de la mà d’entitats, joves i responsables d’alguns dels locals d’oci nocturn que han percebut una davallada d’aquesta oferta a la ciutat.

Jordi Corbatón, representant Rejovenim Olot: “Hem detectat, fa molt de temps, que tenim un problema amb l’oci en general i sobretot l’oci nocturn. Els joves no tenen oferta, no tenen activitats i ens trobem que estan marxant de la ciutat”


La plataforma vol que es fomenti l’obertura de nous locals, perquè els joves tinguin diverses opcions per gaudir de l’oci nocturn a Olot fent que l’oferta sigui variada i inclusiva.

Jordi Corbatón, representant Rejovenim Olot: “Facilitar l’obertura de nous locals, recuperar els antics que teníem. Ootenciar sales i espais com la Sala El Torín o els Tossols per fer concerts i actuacions. Convidem a tothom a que participi, hem recollit ja unes 300 firmes. Volem seguir lluitant perquè el proper equip de govern que hi hagi intenti millorar aquesta situació“

El primer acte, el de presentació, va comptar amb la participació de diverses entitats i partits polítics així com també l’antic director de Kratter’s i Bakkhos i membre de la llista d’ERC, Asscari Segovia, que va explicar que, a qui vulgui llogar el local, li ofereixen gratuïtament durant un any.

El següent acte de la plataforma serà un debat sobre l’oci nocturn en que es convidarà a participar-hi a tots els partits polítics que es presenten a l’alcaldia d’Olot.

 

 • El 21 d’abril vaig escriure aquest comentari:

  “Volen que tornin a obrir les discoteques d’Olot? Ho trobo molt bé, tanmateix, que facin el que vulguin a dins de les discoteques i no facin res a fora.

  No vull tornar a cridar a la policia a causa del xivarri que feien els clients de la discoteca Xquè d’Olot quan sortien al carrer.

  Si tornen a obrir les discoteques d’Olot i tornen a haver-hi aldarulls com quan estaven obertes les discoteques, aleshores els veïns tornarem a constituir un altre plataforma antidiscoteques a Olot.

  Comparteixo un extracte de l’article. Recomano que llegiu tot l’article que comparteixo:
  “A quarts de vuit del matí, diversos veïns van trucar també a la policia olotina per queixar-se de sorolls i bretolades de joves que, a causa del seu estat etílic no van poder agafar el cotxe i es van quedar a l’aparcament una bona estona. D’altres sí que el van agafar i van ser interceptats per un control dels Mossos d’Esquadra que, si bé encara no han fet públic el nombre de positius recollits, fonts properes a la policia catalana han explicat a LaGarrotxa.info que es van detectar molts conductors sota els efectes de substàncies no permeses.”
  Crearan una plataforma anti Xquè | NacióGarrotxa
  https://www.naciodigital.cat/garrotxa/noticia/9342/crearan/plataforma/anti/xque?fbclid=IwAR08hHjir7bAy2FtK3u29bJ1vXGRJOFNkaM1sZU0TcajbjKyTu0l16KKwx8

  Com que la plataforma ja està creada, em ratifico en el que vaig escriure.
  Cal que a la propera reunió hi vagin tots els que estan en contra de l’obertura de locals nocturns i fer una plataforma en contra de l’obertura de locals de nit. Els veïns de la discoteca Kratter’s, desprès Xquè del barri de les Tries d’Olot ja hem aguantat molts anys els disturbis provocats pels clients de la discoteca.
  Trobo molt malament que: “l’antic director de Kratter’s i Bakkhos i membre de la llista d’ERC, Asscari Segovia, que va explicar que, a qui vulgui llogar el local, li ofereixen gratuïtament durant un any.”
  Els responsables de la discoteca i els clients, tindran carta blanca en fer tot el que vulguin durant un any?
  M´hi oposo totalment!

Deixa un comentari