Neix la plataforma Rejovenim Olot per potenciar l’oci nocturn a la ciutat

Reactivar l’oci nocturn. És l’objectiu amb el que ha nascut la plataforma Rejovenim Olot, que vol treballar perquè la ciutat recuperi i millori la vida nocturna. El moviment neix de la mà d’entitats, joves i responsables d’alguns dels locals d’oci nocturn que han percebut una davallada d’aquesta oferta a la ciutat.

Jordi Corbatón, representant Rejovenim Olot: “Hem detectat, fa molt de temps, que tenim un problema amb l’oci en general i sobretot l’oci nocturn. Els joves no tenen oferta, no tenen activitats i ens trobem que estan marxant de la ciutat”


La plataforma vol que es fomenti l’obertura de nous locals, perquè els joves tinguin diverses opcions per gaudir de l’oci nocturn a Olot fent que l’oferta sigui variada i inclusiva.

Jordi Corbatón, representant Rejovenim Olot: “Facilitar l’obertura de nous locals, recuperar els antics que teníem. Ootenciar sales i espais com la Sala El Torín o els Tossols per fer concerts i actuacions. Convidem a tothom a que participi, hem recollit ja unes 300 firmes. Volem seguir lluitant perquè el proper equip de govern que hi hagi intenti millorar aquesta situació“

El primer acte, el de presentació, va comptar amb la participació de diverses entitats i partits polítics així com també l’antic director de Kratter’s i Bakkhos i membre de la llista d’ERC, Asscari Segovia, que va explicar que, a qui vulgui llogar el local, li ofereixen gratuïtament durant un any.

El següent acte de la plataforma serà un debat sobre l’oci nocturn en que es convidarà a participar-hi a tots els partits polítics que es presenten a l’alcaldia d’Olot.