El Nan Oliveras Team es presenta de forma oficial i ja compta amb una seixantena de socis

El triatleta Nan Oliveras va engegar el 2018 un nou projecte: la creació d’un equip personal, el Nan Oliveras team, que aglutina les tres branques del triatló: l’atletisme, el ciclisme i la natació. Ara, l’olotí i una trentena dels seus companys s’han presentat de forma oficial. Tot i comptar ja amb una seixantena de socis, esportivament no es marquen cap objectiu concret.

Nan Oliveras, triatleta: “Aquest primer any volem créixer; som nous i no sabem com funciona tot. Ja hem guanyat moltes duatlons de segona divisió, i ens volem treure la llicència d’atletisme per anar creixent. Qui vulgui s’hi pot apuntar.”


El Nan Oliveras Team no és el primer club de la comarca que aglutina les tres branques del triatló; però per a l’olotí, muntar el seu propi equip va ser una idea atractiva des del primer moment per a tots aquells que li donen suport.

Nan Oliveras, triatleta: “Els vaig comentar als meus patrocinadors de la idea de fer un equip amb els meus companys d’entrenament: aquí a la Garrotxa tenim molt de nivel, i tothom ens va voler ajudar. No ens pensàvem tenir ja seixanta socis.”

La presentació oficial del club va tenir lloc a les pistes d’atletisme d’Olot, després d’una sortida amb bicicleta per Capsacosta i Santigosa.