Genís Grau compleix amb escreix el seu objectiu i acaba vuitè a la Copa del Món de Madrid de triatló

Gran resultat de Genís Grau a la Copa del Món de Madrid; el triatleta de Castellfollit de la Roca va ser vuitè a la competició internacional, complint amb escreix un dels seus objectius marcats per a la seva temporada esportiva: Grau volia entrar a meta entre els 20 primers de la prova, en una competició de nivell que aglutina alguns dels millors triatletes internacionals. El triatleta garrotxí va creuar la línia d’arribada a divuit segons del vencedor, l’alemany Justus Nieschlag, que va guanyar després d’un esprint molt ajustat definit amb foto finish al seu compatriota Lasse Lührs. Ara, Grau espera poder estar a la Copa del Món de Banyoles el proper mes de setembre, després del resultat aconseguit a la capital espanyola.

Deixa un comentari