La cantautora Ivette Nadal actuarà aquest divendres a Can Trincheria

Els Músics Associats iniciaran, el que hauria d’acabar sent, un cicle de concerts a la ciutat d’Olot, dedicada a música de cantautor. En el marc de la Roda Musical, aquest divendres actuarà a Can Trincheria a partir de  dos quarts de vuit de la tarda la granollerina Ivette Nadal.

Miquel Pascal, Músics Associats: “La intensió és fer una cosa íntima per poder gaudir bé dels músics. En el cas de l’Ivette, es farà en petit comitè, però amb la solidesa que porta de la seva trajectòria musical. Hi haurà un tast de cervesa, abans del concert, que es farà aquí a Can Trincheria.”


L’objectiu dels Músics Associats és portar propostes de qualitat, interessants i personals. Després del concert d’Ivette Nadal tenen en ment portar, de cares a l’any que ve, més cantautors per acabar de confeccionar el cicle, com Jules, Sandra Bautista, Eduard Boada o Daniel Cros. Les entrades pel concert d’Ivette Nadal tenen un cost de set euros.

x