La Generalitat adjudica l’estudi d’impacte ambiental de la variant nord d’Olot

Nou pas per fer avançar la construcció de la variant nord d’Olot. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat aquest dimecres al migdia que ha adjudicat la redacció de l’estudi d’impacte ambiental de la infraestructura al seu pas per la capital garrotxina, concretament en el tram de la C-37 entre el futur enllaç oest i la connexió amb l’A-26.


L’estudi servirà per analitzar les diverses alternatives de traçat al tram de quatre quilòmetres que va del túnel projectat a La Pinya fins a l’actual enllaç entre l’A-26 i la C-153, al final de l’autovia entre Besalú i Olot.

La Generalitat detalla que la nova carretera disposarà de tres connexions amb la xarxa local, dos als extrems de l’actuació i un tercer de central a l’alçada del polígon del Pla de Baix.

Segons informa el Departament de Territori i sostenibilitat en un comunicat, properament es farà l’adjudicació de l’estudi informatiu.